Priručnik za Izvedbu koja se dira

Draga sudionice / dragi sudioniče ‘Izvedbe koja se dira’,

pred tobom je Priručnik koji će te voditi u stvaranju i iskustvu vlastite ‘Izvedbe koja se dira’:

Priručnik za tvoju Izvedbu koja se dira_za PRINT

Imaš li mogućnost, isprintaj Priručnik na kućnom printeru, na običnom papiru za printanje (A4 format).

Isprintane listove presavini na pola kako bi dobila/o malenu bilježnicu – Priručnik koji ćeš ponijeti sa sobom na izvedbu.

Ako nemaš mogućnost kućnog printanja Priručnika, u nastavku ćeš pronaći digitalnu verziju:

Priručnik za tvoju Izvedbu koja se dira_za MOBITEL

Mjesto Izvedbe određuješ sam/a prema uputi iz Priručnika.

Vrijeme početka kao i svršetka, određuješ sam/a, no, slijediš li upute iz Priručnika, računaj na okvirno trajanje od 1 h.

Osim Priručnika, na izvedbu ponesi olovku ili ako imaš ugljen za crtanje i nekoliko praznih listova papira, ukoliko nemaš isprintani primjerak Priručnika.

Po završetku Izvedbe, dokumentiraj tragove u krajoliku i/li u Priručniku/na papiru fotoaparatom, te nekoliko fotografija, po vlastitom izboru, pošalji na email: multimedijalnakoliba@gmail.com

Hvala i dobra ti izvedba!

***
‘Izvedba koja se dira’ je izvedbeno-instalacijski rad, dio serije ‘Što nastaje?’, autorice Zrinke Šimičić Mihanović, nastao u suradnji s vizualnom umjetnicom Marinom Bauer i izvođači/ca/ma: Viktoriom Bubalo, Ivom Hladnik, Svenom Jakirom, Zvonimirom Kvesićem, Teom Maršanić, Ivanom Pavlović i Vladimirom Šančić, u jesen 2019.

‘Izvedbom koja se dira’ nadahnuta je serija radionica ‘Sve (me) (se) dotiče’, održana u jesen 2020. Priručnik za tvoju Izvedbu koja se dira oblikovan je kroz suradnju Zrinke Šimičić Mihanović i Mie Štark. Dio je projekta ‘Koliba online’ podržanog od Ministarstva kulture Republike Hrvatske.