Sve me (se) (do)tiče, online plesno-likovna radionica za djecu i odrasle

7. studenog 2020., od 16.00 do 17.00 sati

Kao dio projekta Sve me (se) (do)tiče pozivamo zainteresiranu djecu u dobi od 6 do 10 godina, zajedno s odraslima, na online likovno-plesnu kreativnu radionicu usmjerenu na razvoj svijesti o dodiru i pokretu kroz oblikovanje (u papiru, alufoliji, glini ili žici)

Sadržaj radionice proizlazi iz interdisciplinarnog rada Izvedba koja se dira, autorica Zrinke Šimičić Mihanović i Marine Bauer, nastalog 2019. godine u produkciji Multimedijalne kolibe, a u suradnji s Nastavničkim odsjekom Akademije likovnih umjetnosti u Zagrebu. Na ovoj ćemo radionici usmjeriti pažnju na vlastito tijelo, položaj i pokret tijela kao i na odnos s prostorom i okolinom. Razvijat ćemo senzibilitet za različite kvalitete dodira i pokreta kroz ostavljanje traga u različitim materijalima.

Sve zainteresirane pozivamo da se prijave na email: multimedijalnakoliba@gmail.com. Molimo da u prijavi navedete ime i dob djeteta. Po prijavi ćete dobiti poveznicu preko koje ćete pristupiti radionici. Broj sudionika je ograničen.

Sve me (se) (do)tiče je projekt razvoja publike koji za cilj ima približavanje suvremene plesne i vizualne umjetnosti širokom krugu posjetitelja kroz aktivno uključivanje u procese nastanka umjetničkog djela te kroz afirmaciju vrijednosti prisutnosti i svjesnosti, te međusobne povezanosti, uvjetovanosti i odgovornosti za trenutak koji dijelimo.
Projekt je podržan od Ministarstva kulture Republike Hrvatske.